اخبار

مادران سربازان نیروهای امنیتی: اگر طالبان صلح کنند از خون فرزندان خود می‌گذریم

 

نبرد بيست ساله‌ي نيروهاي امنيتي کشور در برابر طالبان قرباني‌هاي بي‌شماري گرفته است. شمار زيادي از شهروندان کشور طي اين‌ همه سال در نتيجه‌ي جنگ کشته شده‌اند. نيروهاي امنيتي کشور نيز در نبرد با طالبان تلفات زيادي را متحمل شده‌اند.

اين جنگ خونين پدران و مادران زيادي را بي‌فرزند، فرزندان بي‌شماري را بي‌پدر و خانواده‌هاي زيادي را در سوگ عزيزان از دست رفته‌ي‌شان داغدار ساخته است. با اين وجود اما مادران جان باخته‌گان نيروهاي امنيتي در بدخشان مي‌گويند که آنان براي تأمين صلح دايمي آماده‌اند تا از خون فرزندان خود بگذرند.

مادران شماري از اين سربازان مي‌افزايند، اگر طالبان به خواست عمومي شهروندان جهت تسريع روند صلح و پايان جنگ تمکين نکنند، آنان سنگرهاي نبرد در برابر اين گروه را خالي نمي‌گذارند و فرزندان و بسته‌گان ديگر خود را نيز به ميدان‌هاي نبرد خواهند فرستاد.

شريفه، خانم 47 ساله‌، يکي از زنان ولايت بدخشان است که فرزندش را در نبرد با طالبان از دست داده، مي‌گويد که از کشته شدن فرزندش در دفاع از وطن افتخار مي‌کند. شريفه مي‌افزايد که مادران اين سرزمين براي تأمين امنيت و دست‌يابي مردم به صلح و ثبات آماده‌ي پذيرش هر گونه قرباني هستند. به گفته‌ي او، زنان بدخشاني فرزندان زيادي را براي اين امر مقدس به جبهه‌ي نبرد مي‌فرستند.

اين خانم بدخشاني آرزو دارد روزي در افغانستان صلح و امنيت تأمين شود و فرزندان اين سرزمين بتوانند با خيال راحت و دور از هر گونه نگراني به آموزش و پرورش بپردازند.

شريفه مي‌گويد، براي اين ‌که مادران ديگر اين سرزمين طعم تلخ از دست دادن فرزند را نچشند، حاضر است در صورت تأمين صلح و امنيت از خون يگانه فرزندش که يادگار زنده‌گي‌اش بود بگذرد؛ زيرا به گفته‌ي او، بزرگ‌ترين آرمان فرزند از دست رفته‌اش تأمين امنيت و ثبات   دايمي در افغانستان بوده است.

مادران سربازان نيروهاي امنيتي در بدخشان همچنان مي‌گويند که طالبان بايد از فرصت پيش آمده براي تأمين صلح در کشور استفاده کنند و به جنگ خونيني که هست‌ و بود مردم را به نابودي کشيده است، پايان دهند. به باور آنان، خشونت‌هاي 40 سال گذشته در افغانستان نشان داد که گرهي از کار فروبسته‌ي مشکلات افغانستان از راه جنگ و خشونت گشودني نيست.

رحيمه، زن 50 ساله، باشنده‌ي ناحيه‌ي ششم شهر فيض‌آباد، مرکز بدخشان است. او نيز يکي از فرزندانش را در صفوف نيروهاي دفاعي افغانستان در نبرد با گروه طالبان از دست داده و فرزند ديگرش در حال حاضر مصروف نبرد با اين گروه است.

خانم رحيمه مي‌گويد که به حضور فرزندانش در صفوف نيروهاي ارتش ملي مي‌بالد، اما انتظار دارد که فرصت تازه‌ي گفت‌وگوهاي صلح به نتيجه برسد و سايه‌ي سياه جنگ از سر مردم دور شود تا آنان بتوانند در فضاي صلح و امنيت زنده‌گي کنند.

به گفته‌ي خانم رحيمه، شهروندان از جنگ‌هاي طولاني و خشونت‌هاي خانمان‌سوز خسته‌اند و طالبان بايد به احترام خواست عمومي مردم افغانستان به صلح تن دهند و به اين نبرد خونين نقطه‌ي پايان بگذارند.

شمسيه، يکي ديگر از زنان بدخشان است که فرزندش شش سال کامل را در صفوف نيروهاي ارتش ملي در ولايت‌هاي کندهار، هلمند و بلخ سنگرداري کرده است مي‌گويد که رنج دوري از فرزند برايش طاقت‌فرسا شده و انتظار دارد که گفت‌وگوهاي صلح به ثمر برسد و او ديگر شاهد حضور فرزندش در ميدان‌هاي نبرد نباشد.

شمسيه مي‌افزايد که طالبان بايد با استفاده از فرصت پيش آمده براي صلح در افغانستان از جنگ دست بردارند و در ثبات و توسعه‌ي افغانستان سهم بگيرند.

مادران سربازان نيروهاي امنيتي در بدخشان تاکيد مي‌ورزند که آنان با حضور نيرومند، مبارزه‌ي قاطع و صادقانه به شهادت فرزندان‌شان در صفوف نيروهاي دفاعي و امنيتي کشور افتخار مي‌کنند و اميدوارند حاصل زحمت‌ها و تلاش‌هاي نيروهاي امنيتي به تأمين صلح پايدار و ثبات دايمي در افغانستان بينجامد.

نشانه

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوار ابزار