اخبار

دانش:  طالبان با بهانه‌های مختلف از ميز مذاکره فرار می کنند

                                                                            

سرور دانش، معاون دوم رياست جمهوري تاکيد مي‌کند که طالبان با بهانه‌هاي مختلف از ميز مذاکره فرار مي‌کنند.

آقاي دانش روز دوشنبه (27 ثور) در مراسم معرفي رييس اداره‌ي نورم و استندرد گفت که طالبان در جريان 27 سال گذشته به جز خشونت و کشتار شهروندان دستآورد ديگري نداشته‌اند.

آقاي دانش همچنان گفت که اين گروه در شرايط کنوني نيز از حاضر شدن به ميز مذاکره و يافتن يک راه حل مسالمت‌آميز براي پايان جنگ در کشور شانه خالي مي‌کند.

معاون دوم رياست جمهوري تصريح کرد که طالبان از راه خشونت و کشتار به اهداف خود نخواهد رسيد. به گفته‌ي او، دولت و مردم از ارزش‌هاي به دست‌آمده در جريان دو دهه‌ي گذشته محافظت مي‌کنند و تسليم امارت نخواهند شد.

سرور دانش برقراري صلح در کشور را يک نياز جدي توصيف مي‌کند و تاکيد مي‌ورزد که حکومت با پافشاري روي مذاکرات صلح براي پايان جنگ در کشور از راه سياسي مي‌کوشد. به گفته‌ي او، جنگ جاري بايد در چوکات مشارکت عادلانة گروه‌هاي اجتماعي و سياسي در ساختار نظام به پايان برسد.

اين اظهارات در حالي مطرح مي‌شود که پس از آتش‌بس موقت در جريان سه روز عيد، دور تازه‌يي از گفت‌وگوهاي مستقيم ميان هيأت‌هاي مذاکراتي دولت و گروه طالبان در قطر آغاز شده است. اين دور گفت‌وگوها تاکنون انکشافي ندارد.

در همين حال وزيران امورخارجه امريکا و پاکستان در يک تماس تيلفوني درباره روند جاري صلح و لزوم کاهش خشونت‌ها در افغانستان گفت‌وگو کرده‌اند.

وزارت خارجه پاکستان با نشر خبرنامه‌يي گفته است که شاه‌محمود قريشي، وزير خارجه اين کشور با همتاي امريکايي خود روي اهميت ادامه همکاري‌ها در روند صلح افغانستان، گفت‌وگو کرده‌اند.

در خبرنامه آمده که در اين تماس تيلفوني روي برقراري آتش‌بس دايمي در کشور و نقش و مشارکت سياسي احزاب در روند صلح افغانستان، تاکيد شده‌ است.

وزارت خارجه امريکا نيز با نشر خبرنامه‌يي از گفت‌وگوي آنتوني بلينکن، با وزير خارجه پاکستان در مورد روند صلح افغانستان خبر داده است.

براساس آن‌چه اعلام شده است، دو طرف هم‌چنان تصريح کرده‌اند که افغان‌ها بايد از اين فرصت تاريخي براي تأمين صلح در کشورشان استفاده کنند.

در اين تماس تيلفوني، افزون بر روند صلح افغانستان، موضوع گسترش روابط تجارتي در جنوب آسيا نيز از محورهاي مورد بحث دو طرف بوده است.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوار ابزار