سرمقاله
دزدی و تاراج سرمایه های عمومی ادامه دارد!
گذشته از مشکلات امنیتی، فساد گستر ده در نهادهای دولتی، سرمایه داران را نگران ساخته و برخی از بازرگانان مجبور شده اند که همه دار و ندار شان را از کشور بیرون کنند و سرمایه گذاری ها را در کشورهای همسایه و منطقه ترجیح دهند.
دیروز در مجلس نماینده گان در مورد فساد روز افزون در گمرکات کشور بحث های داغ صورت گرفت و در این نشست، سرپرست وزارت مالیه نیز تأیید کرد که در گمرکات فساد وجود دارد و در این فساد برخی از نماینده گان و متنفذین نیز دست دارند.
به همین گونه رییس مجلس نماینده گان در نشست دیروزی گفت که روزانه هشت میلیون دالر در گمرکات کشور تاراج می شود.
وزیر تجارت نیز اشاره داشت که فساد گسترده در گمرکات سبب شده تا بازرگانان، سرمایه های شان را به بیرون از کشور انتقال دهند.
یکی از نماینده گان به صراحت گفت در فساد گمرکات از ارگ گرفته تا شورای امنیت و دیگر نهادها دست دارند.
اگر روزانه هشت میلیون دالر در گمرکات کشور حیف و میل شود و این خبر درست باشد، واضح است که شبکه مافیای دولتی در این دزدی ها و تاراج سرمایه های عمومی دست دارد و برخی از مسوولان قصداً نمی خواهند که فساد در کشور ریشه کن شود.
این سرمایه های دزدی شده با بهانه های گوناگون از کشور به وسیله اعضای شبکه مافیا بیرون ساخته می شوند.
یکی از شاهدان عینی از تورنتوی کانادا به روزنامه آرمان ملی گفت که در این ماه های اخیر تعدادی از همین اعضای شبکه مافیا، با پول های فراوان دزدی شده به کانادا می آیند و برای شان قصر می خرند و افغانستانی هایی که در این کشور بودوباش دارند حیران اند که این عالی جنابان این سرمایههای هنگفت را از کجا کرده اند.
در برخی از کشورهای دیگر نیز از جمله ترکیه، امارت متحده و ازبیکستان قصه از همین قرار است.
برخی از مسوولان با خانواده های شان با پول های فراوان دزدی شده از کشور بیرون می شوند و برای شان از این ثروت های تاراج شده زنده گی می سازند.
جالب این است که هیچ یک از این دزدان مشهور که حتا به کرسی وزارت مالیه نیز رسیده اند تا حال آن گونه که لازم است تحت تعقیب عدلی قرار نگرفته اند.
برخی از افرادی که در وزارت مالیه برایشان پرونده ساخته شده، خارج از تیم و حلقه بودند و بیشتر این دوسیه سازی ها سیاسی و سلیقه یی بوده است.
در همین چند سال گذشته چند وزیر مالیه، متهم به فساد شد ولی آزادانه و بدون کدام ممانعت از کشور فرار داده شدند و امروز آنها با خانواده های شان در خارج کشور زنده گی همراه با عیش و عشرت دارند.
اصلاحات در چنین نهادها که گاهی سر داده می شود تنها به منظور فریب اذهان است و تنها تعدادی از دزدان از شبکه بیرون می شوند و برخی دیگر وارد شبکه می شوند.
با توجه به همین گفته ها و رخدادها، تا زمانی که یک رهبری سالم در دولت به وجود نیاید، مشکل فساد و دزدی و تاراج سرمایه های عمومی با قیل و قال حل نخواهد شد.