اخبار

داکتر عبدالله با سفير بريتانيا در کابل ديدار کرد

 

شوراي عالي مصالحه ملي گفته که داکتر عبدالله با سفير بريتانيا در قصر سپيدار ديدار کرده است.

قصر سپيدار روز سه‌شنبه (19 حوت) با نشر اعلاميه‌يي گفته که داکتر عبدالله عبدالله رييس شوراي عالي مصالحه‌ي ملي، با خانم اليکس بليک سفير بريتانيا براي افغانستان، در دفتر کارش ديدار و  در مورد چگونه‌گي روند صلح افغانستان گفت‌وگو کرد.

به نقل از اعلاميه سپيدار، در اين ملاقات دو طرف در باره‌ي آخرين تلاش‌هاي صلح، پايان فوري ناامني و خشونت‌ها، اجماع ملي و بين‌المللي براي صلح افغانستان و نقش بريتانيا در رابطه به برقراري صلح همه‌پذير، بحث و تبادل نظر کردند.

بريتانيا در 20 سال گذشته از کشورهاي مهم کمک کننده به افغانستان است. اين کشور پيش از اين، پس از امريکا دومين کشوري بود که بيشترين نيروهاي نظامي در افغانستان داشت.

طبق يک خبرديگر: اسدالله سعادتي معاون شوراي عالي مصالحه ملي با اشاره به نامه‌ي وزارت امورخارجه امريکا که به رييس جمهورغني فرستاده شده، گفته که هيچ زاويه‌اي در روند صلح از ديد مردم افغانستان پنهان نخواهد ماند.

شوراي مصالحه ملي در يک اعلاميه ديگر گفته که آقاي سعادتي در ديدار با اعضاي کميته‌ي ملي دادخواهي براي پاليسي‌هاي عامه گفت که در صورت توافق صلح با طالبان هيچ زاويه‌اي از ديد مردم افغانستان پنهان نمي‌ماند.

آقاي سعادتي افزوده، در سيزده کميسيون شوراي عالي مصالحه‌ي ملي تلاش شده که از سيزده قشر و صنف اجتماعي نماينده‌گي صورت گيرد.

به گفته او، گروه‌هاي فشار و ذي‌نفع در روند صلح مي‌توانند تأثيرگذاري مؤثر و تعيين‌کننده داشته باشند.

اعضاي کميته‌ي ملي دادخواهي براي پاليسي‌هاي عامه يافته‌هاي يک تحقيق را که از سوي اين کميته در زمينه‌ي صلح در سطح ملي انجام شده است با معاون شوراي عالي مصالحه‌ي ملي در ميان گذاشتند و خواستار حضور معنادار زنان و جوانان در پروسه‌ي صلح گرديدند.

آنان نگراني‌هاي‌شان را در ارتباط به حقوق شهروندي به‌ويژه حقوق اقليت‌ها، حفظ دستاوردهاي 20 سال پسين، ترورهاي هدفمند و آينده‌ي جوانان و زنان در روند صلح مطرح کردند.

معاون شوراي عالي مصالحه‌ي ملي از تلاش و تحقيق اين کميته قدرداني کرد و گفت که صلح يک پروسه‌ي ملي است و بايد تمامي اقشار جامعه در آن دخيل باشند.

آقاي سعادتي علاوه کرد که تلاش صورت مي‌گيرد، ميان کميسيون‌هاي شوراي عالي مصالحه‌ ملي و کميته‌ي ملي دادخواهي براي پاليسي‌هاي عامه هماهنگي و همکاري بيش‌تر شکل گيرد.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوار ابزار