سرمقاله

به مردم و کشورتان خيانت نکنيد!

امروز در کشورکارهاي مرموزي در جريان است.

برخي از خبرها در شبکه‌هاي اجتماعي بسيار گرم است و گفته مي‌شود ارگ با شرکاي امريکايي، انگليسي و پاکستاني وارد يک معامله جديد شده است وتلاش امريکا و انگليس بر اين است تا سياست افغانستان را دوباره به پاکستاني ها واگذار کنند.

برخي از کاربران، سقوط ولسوالي ها در ولايت هاي شمال را، تباني ارگ با پاکستاني‌ها مي‌دانند.

گفته مي‌شود از اين معامله، معاونان رياست جمهوري کشور آگاهي لازم ندارند و  آنها قصداً از اين جريان مرموز و مبهم دور نگهداشته مي‌شوند و رفت و آمد هيأت هاي ويژه پاکستان به افغانستان و برعکس آن، در پشت پرده ادامه دارد.

از سوي ديگر رونالد مولتري معاون پنتاگون در بخش امنيت و استخبارات اعلام کرد که تصميم دوباره برگشت به افغانستان را دارد و دليل اين برگشت را نگراني از خطر حضور شبکه القاعده عنوان کرده است.

به همين گونه طالبان در يک اعلاميه گفته اند که ترکيه حق تأمين امنيت فرودگاه کابل را ندارد و بايد مطابق توافق‌نامه دوحه نيروهاي اين کشور نيز از افغانستان بيرون شوند در غير آن با عواقب خطرناک مقابل مي‌شوند و مسووليت متوجه خود ترکيه خواهد بود.

قتل و کشتار و جابه جايي ماين در موترهاي مسافربري از سوي تروريستان ادامه دارد. ديروز نيز تروريستان در دو موتر شهري در غرب کابل ماين گذاشتند و جان تعدادي را گرفتند.

با وجود اين همه برخي از رهبران حکومت لاف مي‌زنند و سنگ دفاع از کشور را به سينه مي‌کوبند، اما بيشتر خانواده‌‌ هاي اين عالي جنابان در داخل کشور بود و باش ندارند و مردم نمي توانند بالاي آنها اعتماد کنند.

در حالي که پيش روي طالبان در برخي از مناطق ادامه دارد، اما برخي از نيروهاي مقاومت پيشين در برابر اين حوادث بي تفاوت استند و در فکر حفظ ثروت و سرمايه شان شده اند و راه معامله‌گري را در پيش گرفته اند.

اين خبرهاي راست و دروغ در شبکه هاي اجتماعي دست به دست مي‌شود و خوراک خبري مردم شده است.

اما موضوع جدي اين است که طالبان جنگ رواني را به راه انداخته اند و مردم نمي دانند که سرنوشت آن‌ها چه‌گونه رقم خواهد خورد.

ارگ بايد خبرهاي داغ شبکه هاي اجتماعي را دست کم نگيرد، اگر اين خبرها دروغ است بايد بگويد که دروغ است.

نيروهاي مقاومت نيز در برابر وضع موجود بايد موضع روشن بگيرند و  از نشست و پراکند‌‌ه‌گي اجتناب ورزند تا مردم بدانند که چه کنند.

اعلاميه طالبان در مخالفت با حضور نيروهاي ترکيه در فرودگاه کابل يک هشدار جدي براي اين کشور است.

ترکيه همواره شريک سياست هاي منطقه‌يي پاکستان بوده و فکر مي‌کرد پاکستان به طالبان دستور خواهد داد که با تصميم‌گيري هاي ترکيه مخالفت نکنند.

اما منافع چيز ديگر است و سياست دوست و دشمن دايمي ندارد و خدا کند رهبران ترکيه بر سر عقل آمده باشند.

از ما يک گفتن بود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوار ابزار